BudgetstyleshoppING
Betaalbare interieurtips in style! 

Blog: september 2020:
In 3 stappen herfstproof!!

Yes, het is herfst! Of ben jij er nog niet aan toe om de zomerkleding te verruilen voor jouw onesie? Nee gekheid! Ik vind de zomer heerlijk, maar nu het herfst is, kan ik niet wachten om mijn warme kleding aan te trekken. Een nieuwe garderobe, het huis herfstproof maken en we kunnen er tegenaan! Ik laat jou zien hoe je in een paar stappen jouw huis herfstklaar kan maken. 

Stap 1: kussens en plaids!
Als eerste mogen kussens en plaids niet ontbreken. Natuurlijk heb je altijd wat kussens op de bank liggen, maar misschien is het leuk om dit jaargetijde wat warmere kleuren en verschillende zachte materialen te combineren. Koop niet het eerste de beste plaid, maar ga echt op zoek naar een mooie eyecather met rafels, kwastjes en een zachte uitstraling. Wedden dat je niet bent weg te slaan van de bank?Stap 2: kaarsen en Geurwolkje aan. 

Mijn kasten liggen er altijd vol mee: kaarsen en waxinelichtjes. De kleuren van de kaarsen kan je weer combineren met de kleuren van je kussens en plaids op de bank. Altijd leuk de extra lichtjes in de avond. Voor een heerlijke geur gebruik ik tegenwoordig vaak mijn Geurwolkje. Met de etherische olie kaneel ruikt ons huis heerlijk! 

Stap 3: zorg voor warme voeten. 
Een vloerkleed vind ik eigenlijk wel een must voor in de woonkamer. Wanneer je na een lange dag op de bank ploft, is het natuurlijk fijn om warme voeten te hebben. Buiten dat zorgt een vloerkleed ook voor extra aankleding van de living. Heb je geen vloerkleed ga dan op zoek naar warme sloffen of slofsokken!

Ik wens jullie een fijne herfst!!