BudgetstyleshoppING
Betaalbare interieurtips in style! 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Inge van Gemert. Samen met mijn man Thijs woon ik in een dorpje in het Westland. We zijn de trotse ouders van twee prachtige dochters, Lynn en Tess, die beiden op de basisschool zitten. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs. Ik geef les aan kinderen in de groepen 1 tot en met 4.
S
inds ik mezelf huizenbezitter mag noemen, ben ik altijd op zoek naar leuke, betaalbare koopjes voor in huis. Op deze manier kan ik ons huis elke keer weer anders inrichten. Ik kan dan ook echt genieten van het struinen door woonwinkels en ook op rommelmarkten ben ik regelmatig te vinden. De woonstijl die het beste bij mij past is de Scandinavische stijl. 

Op 1 januari 2018 ben ik op Instagram begonnen met het account BudgetstyleshoppING. De naam zegt denk ik genoeg. En de hoofdletters ING staan voor de afkorting van mijn naam. Het leek mij ontzettend leuk om mijn budgetaankopen en interieurtips te kunnen delen om zo anderen te kunnen inspireren op Instagram. Al snel stroomden de leuke reacties binnen en zo breidde ik mijn interieurtips uit naar Facebook en ook op Pinterest ben ik te vinden. En nu? Nu heb ik ook deze website gemaakt!.  
Op deze website komen alle mediakanalen samen en kun jij interieurinspiratie opdoen met mijn budgettips en blogs. Ik wil voor jou een leuke inspiratiebron zijn!